Salakapakkaa seuraa murhamysteeri – "Tärkein sääntö on, että ruuan kanssa ei kilpailla", sanoo Antti Heikkinen

Ravintolapäällikkö Anu Heiskanen muistaa hyvin, miltä hänestä tuntui vuosi sitten. Edessä oli ensimmäinen Salakapakka-esitys, ja samalla myös Heiskasen debyytti näyttelijänä. Näyttämö oli sentään tuttu, sillä ruokateatteriesitys pidettiin Heiskasen työpaikassa eli ravintola Mustassa Lampaassa Kuopiossa.

Jatka lukemista uudistuneessa savonsanomat.fi:ssä!

Tilaa Savon Sanomat VerkkoPlus 3 kk 15 € tai Savon Sanomat 24 h 2 € ja käytössäsi on näköislehti, verkon rajaton käyttöoikeus ja mobiilisovellus..

Tilaa 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja