Vappu Pimiä juonsi mysteerimiehensä puhujaksi lavalle – ensi kertaa tällainen yhteistyöpäivä

Teemu Huuhtanen on lanseerattu mysteerimieheksi, vaikka mies ei itse koe olevansa mysteeri. Vappu Pimiä juonsi miehensä lavalle puhumaan peliyhtiön menestyksestä tiistaina Kuopion Savonian Business Centerin avajaisissa. Juha Poutanen

Kristiina Poutiainen

Mobiilipeliyhtiö Next Gamesin toimitusjohtaja, kuopiolaislähtöinen Teemu Huuhtanen oli Kuopiossa puhumassa pelimaailman huipulle pääsemisestä Savonian Business Centerin avajaisissa tiistaina.

Hänet juonsi lavalle oma aviopuoliso, juontaja ja toimittaja Vappu Pimiä.

Pariskunta ei anna yhteishaastatteluja.

– Olemme yhdessä päättäneet, että puhumme haastatteluissa omista jutuistamme, perustelee Pimiä.

Tiistai oli ylipäätään ensimmäinen kerta, kun parilla oli tällainen yhteistyöpäivä, jossa he esiintyivät hetken lavalla yhtä aikaa.

Pimiä on tuonut julkisuudessa esiin, että puoliso on mysteerimies, jolla on jopa oma hashtag, #mysteerimies.

– En koe olevani mysteerimies. Kaikki mikä liittyy mysteerimieheen ei liity minun tekemisiini, kuittaa Huuhtanen nauraen.

Pimiä julkaisee lokakuussa kirjan Valon antajat, joka käsittelee kiitollisuutta. Myös Huuhtanen osoittaa vaimolleen kiitollisuutta perheen hoidosta, mies kun joutuu esimerkiksi hyppäämään Amerikan-koneeseen lyhyellä varoitusajalla.

Vaikka julkisuudessa pari pitää yhteisasiat erillään, kotona he ovat tiivis yksikkö.

– Pääasiassa joka ilta istumme päivällispöytään kello 18–18.30. Ja silloin ei vastata puhelimeen, vaikka mikätahansajeesus soittaisi, Pimiä kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.