Seiska: Jäyhä savolainen toimitusjohtaja on mysteerimies myös vaimolleen

Teemu Huuhtanen – Vappu Pimiän mysteerimies. Marko Happo

Jaana Martikainen

Juontaja Vappu Pimiä avautuu tuoreessa Seiska-lehdessä hiukan suhteestaan aviomieheensä.

Pimiä on ollut vuodesta 2013 lähtien naimisissa kuopiolaislähtöisen Teemu Huuhtasen kanssa.

Lehdessä kerrotaan, että Pimiä julkaisee sosiaalisessa mediassa mieluusti videoita mysteerimiehestään.

– Mysteerimiehellä on jo omia faneja. Mysteerimies on lehtien keksimä nimitys Teemulle, koska emme ole halunneet antaa yhteishaastatteluja. Olen myös itse alkanut käyttää sitä nimitystä miehestäni, Pimiä kertoo lehdessä.

Hän jatkaa, että puoliso on jäyhä savolainen mutta valmis puhumaan vaimonsa kanssa rakkaudesta. Parisuhdehaastatteluissa hei eivät kuitenkaan näe mitään pointtia.

Pimiällä on Teemu Huuhtasen kanssa kaksi tytärtä. Perhe asuu Helsingin keskustassa.

Teemu Huuhtanen toimii nykyään mobiilipeliyhtiö Next Gamesin toimitusjohtajana. Yhtiö kertoi hiljattain solmineensa yhteistyösopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa Stranger Things -sarjaan perustuvan pelin kehittämisestä.  Julkistettu kumppanuus ei kuitenkaan vielä takaa pelin julkaisua tai sen tuottoa tulevaisuudessa.

Huuhtasen isä on ex-ministeri ja Kelan pääjohtajana toiminut Jorma Huuhtanen. Veli Samuli  puolestaan toimii kuopiolaisen menestyspanimo RPS Brewing Oy:n toimitusjohtajana.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut