Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TE: Asiantuntija hehkuttaa Ponssen lupsakkaa markkinointia – erityiset kehut Duudsoni-videolle

Vieremäläisen metsäkonevalmistaja Ponssen markkinointi kerää kehuja alan asiantuntijalta. Patentti- ja tekijänoikeusyritys Kolsterin toimitusjohtaja Timo Helosuo sanoo Talouselämä-lehdelle Ponssen olevan malliesimerkki kotimaisen yhtiön kansainvälisestä brändin rakentamisesta ja markkinoinnista.

Erityisesti Helosuo nostaa esiin Ponssen parin vuoden takaisen Forest Machine Rodeo -hupailuvideon. Extreme-ryhmä Duudsoneiden ja Business Finlandin yhteistyössä tekemä video on kerännyt Youtubessa yli kaksi miljoonaa katselukertaa.

– Ponsse on ottanut markkinoinnin modernit kanavat käyttöön, Helosuo kehuu Talouselämälle.

Helosuon kehuman mainosvideon voit katsoa tämän jutun lopusta.

– Ponsse on tietoisesti rakentanut patenttisalkkua, yrityksen teknologia on aivan maailman huippua. Tietoisesti on kuitenkin rakennettu myös brändiä. Se luo selkeää erottuvuutta muihin, Helosuo jatkaa kehumistaan Talouselämälle.

 

Kolster on lähiaikoina julkaisemassa tuoretta tutkimusta suomalaisten yritysten markkinoinnista ja innovaatioiden kaupallistamisesta. Talouselämän mukaan tutkimus osoittaa, että kummassakin on suuria puutteita.

Helosuon mukaan hyviä esimerkkejä erityisen osaavista brändääjistä ja markkinoijista ovat Ponssen ohella vaatevalmistaja Billebeino ja älysormusmerkki Oura.

Koko Talouselämän jutun voit lukea täältä.