Siilinjärven Viinamäellä kadonnut 71-vuotias mies löytyi olosuhteisiin nähden hyväkuntoisena – myös puolustusvoimien helikopteri osallistui etsintöihin

Akseli Vanhala

Poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu etsivät tiistain vastaisena yönä vuonna 1947 syntynyttä miestä Siilinjärven Viinamäellä.

Poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin, että mies on löytynyt tiiistaiaamuna noin kello 7. Mies oli löytöhetkellä olosuhteisiin nähden hyväkuntoinen.

Hänet toimitettiin tiistaiaamuna terveyskeskukseen tarkistettavaksi.

 

Poliisi sai maanantai-iltana kello 23.40 ilmoituksen kadonneesta 71-vuotiaasta miehestä Siilinjärven Viinamäellä. Poliisin saaman ilmoituksen mukaan mies oli lähtenyt lenkille kotoaan kello 18.30 eikä ollut palannut kotiin.

Hänellä ei ollut puhelinta mukanaan.

Poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspartio etsivät miestä usean partion voimin katoamispaikan läheltä ja Tarinaharjun alueelta. Etsintöihin osallistui myös puolustusvoimien helikopteri.

 

Hieman ennen kello seitsemää autoilija havaitsi tuntomerkkeihin sopivan miehen moottoritien varressa Kasurilassa. Hän ilmoitti asiasta hätäkeskukseen ja kuljetti 71-vuotiaan miehen terveyskeskukseen tarkastettavaksi.

Poliisi kävi varmistamassa, että kyseessä oli aiemmin kadonneeksi ilmoitettu mies.

Korjattu kuvatekstiä kello 7.40: kuvituskuvana olevaan kuvaan oli jäänyt kuvatekstiksi vanhan uutisen kuvateksti.

Päivitetty juttua poliisin tiedotteen pohjalta kello 8.35.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.