Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eurojackpotin yli 90 miljoonaa pelattiin Siilinjärvellä – kyseessä kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto

Eurojackpotin 90 miljoonan euron maksimipotti pelattiin Siilinjärvellä.  Voiton tuonut osuma pelattiin K-Supermarket Herkkupadassa.

Voittopeli oli järjestelmäpeli, johon osui ensimmäisen voittoluokan 5+2-tuloksen lisäksi kaksi 5+1-voittoa ja muita pienempiä alavoittoja. Alavoittojen vuoksi voittosumma nousi lähes 92 miljoonaan euroon, mikä teki voitosta kaikkien aikojen suurimman Eurojackpot-voiton. Tarkka voittosumma oli 91 938 695,00 euroa.

Peliä ei ollut pelattu Veikkaus-kortilla, joten voitto pitää lunastaa pelitositetta vastaan Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

– Nyt kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että pelitosite pysyy tallessa voitonlunastukseen saakka, Veikkauksen onnenpelien liiketoimintaryhmän johtaja Anu Kytö muistuttaa tiedotteessa.

Kyseessä oli Suomen 16. Eurojackpotin päävoitto ja ensimmäinen Suomeen tullut päävoitto tänä vuonna. Edellisen kerran päävoitto tuli Suomeen viikolla 46/2018, jolloin Eurojackpotissa oli niin ikään jaossa 90 miljoonan euron maksimipotti. Täysosumia löytyi viisi, joista yksi espoolaisen nettipelaajan rivistä. Suomalaispelaaja voitti 18 miljoonaa euroa.

90 miljoonan euron päävoitto on voitettu aiemmin vain seitsemän kertaa. Maksimipotti osui edellisen kerran kokonaisuudessaan Suomeen helmikuussa 2018, kun Loimaan Prismassa pelannut porukka voitti jättipotin. Peli oli jaettu viiteen osaan, mutta porukassa oli neljä henkilöä.

Eurojackpotin pelaaminen alkoi maaliskuussa 2012. Voittonumerot arvotaan perjantai-iltaisin Suomessa Helsingin Pasilassa.

Ensi viikolla (kierros 35/2019) Eurojackpotin potissa on 10 miljoonaa euroa.

Kaikki Suomeen osuneet päävoitot suuruusjärjestyksessä

Lähde: Veikkaus