Sari Raassina on nimitetty kokoomuksen hyvinvointipolitiikan verkoston johtoon

Kokoomuksen Sari Raassina. Arkistokuva. Ilona Noponen

Akseli Vanhala

Kokoomuksen puoluehallitus nimitti 22. elokuuta kuopiolaisen Sari Raassinan puolueen hyvinvointipolitiikan verkoston puheenjohtajistoon.

– Minulle erityisen tärkeää politiikassa on tasa-arvon edistäminen. Uskon juuri hyvinvointipolitiikan olevan siinä ratkaisevassa roolissa. Meidän on muistettava, keitä varten politiikkaa ensi sijassa tehdään: Ei vahvoja varten vaan heitä, joilla omat voimat eivät syystä tai toisesta riitä. Kokoomuksen ohjelmien ytimessä on perustamisesta asti ollut sosiaalinen uudistaminen. Hyvinvointipolitiikan alueella erityisesti sosiaali- ja terveyspalvelut ja sosiaaliturva ovat kroonisessa uudistamisen tarpeessa, Raassina linjaa puolueen tiedotteessa.

Verkostoon kuuluu noin tuhat kokoomuslaista. Sen tehtäviin kuuluu muun muassa asiantuntijatiedon tuottaminen puolueen ohjelmatyön tueksi. Raassina toimi Kokoomuksen kansanedustajana kaudella 2015-2019 ja oli muun muassa sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut