Nuori mies katosi laivaristeilyllä – havainnot loppuvat täysin yllättäen

Kadonnut Patrick Stefanius Poliisi

Asta Tenhunen

Poliisi pyytää tietoja, jos jollain on havaintoja, mitä on tapahtunut mikkeliläiselle 21-vuotiaalle Patrick Stefaniukselle.

Tällä hetkellä viimeinen havainto Stefaniuksesta on Suomen ja Viron väliseltä risteilyltä, jossa mies nähtiin Silja Europa -laivan yökerhossa viime viikon lauantaina kello 3 aamuyöllä.

Laiva oli silloin Tallinnan satamassa.

Nuori mies nähtiin laivassa vielä silloin, mutta sen jälkeen hänestä ei ole tullut havaintoja. Miehen matkapuhelin ei enää vastaa, vaan puhelut menevät suoraan vastaajaan.

Kadotessaan Stefaniuksella oli siniset farkut, sinisävyinen kauluspaita ja musta lippalakki. Stefanius on 189 senttiä pitkä, hoikka ja hänellä on punertavat hiukset.

Kadonneen miehen omaiset ovat kyselleet miehen perään jo useita päiviä. Itä-Suomen poliisi julkaisi kadonneen miehen nimen ja kuvan tiistaina.

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0295 415232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Itä-Suomen poliisi on tehnyt kadonneesta ilmoituksen myös Viron poliisille.

Poliisin mukaan asiaa tutkitaan tässä vaiheessa katoamisena, ei rikosasiana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.