Toimittajanimityksiä Sunnuntaisuomalaisessa, Uutissuomalaisessa ja Teemasuomalaisessa

Pertti Ruohonen Marko Happo

Akseli Vanhala

Pertti Ruohonen aloittaa marraskuun alussa toimittajana Sunnuntaisuomalaisessa. Hän työskentelee tällä hetkellä Savon Sanomien uutistuottajana. Ruohonen työskenteli aiemmin Sunnuntaisuomalaisessa vuosina 1998–2006. Hän on myös pakinoinut Sunnuntaisuomalaisessa julkaistavalla Rikkaruohonen-palstalla usean vuoden ajan.

Toimittaja Iida Tiihonen palaa äitiyslomalta ja hoitovapaalta Uutissuomalaiseen, jossa hän on työskennellyt sen perustamisesta saakka.

Uutissuomalaisessa tällä hetkellä työskentelevä toimittaja Antti Launonen palaa työkierron päättymisen vuoksi takaisin Savon Sanomiin. Samoin Uutissuomalaisessa työskennellyt Sari Vanninen palaa takaisin sanomalehti Karjalaiseen. Elokuun alussa toimittaja Tarja Koljonen palasi UutissuomalaisestaEtelä-Suomen Sanomiin.

Uutissuomalaisen toimittajana aloitti elokuun alussa Juha Honkonen, joka on työskennellyt aiemmin Etelä-Suomen Sanomien uutispäällikkönä ja toimituspäällikkönä. Uutissuomalaisen toimittajana aloittaa syyskuun alussa Maarit Vaaherkumpu, joka työskentelee tällä hetkellä sanomalehti Keskisuomalaisen aluetoimittajana Saarijärvellä.

Sunnuntaisuomalaisessa työskentelevän Susanna Straniuksen määräaikainen työsuhde jatkuu vuoden loppuun asti. Teemasuomalaisen tuottajana toimiva Laura Määttänen johtaa Teemasuomalaisen toimitusta myös ensi vuoden ajan.

Sunnuntaisuomalainen on Etelä-Suomen Sanomien, Karjalaisen, Keskisuomalaisen ja Savon Sanomien yhteinen viikonvaihdetoimitus. Lehdet tavoittavat yhteensä yli 700 000 lukijaa. Sunnuntaisuomalainen on perustettu vuonna 1998.

Teemasuomalainen on toimitus, joka tuottaa teemasisältöjä Mediatalo Keskisuomalaisen ja Pohjois-Karjalan Kirjapainon sanoma- ja kaupunkilehtiin. Toimitus aloitti tuotantonsa tammikuussa 2019. Teemasuomalaisen sisältöjä julkaistaan 20 lehdessä, jotka tavoittavat yhteensä noin 1,9 miljoonaa lukijaa.

Uutissuomalainen on 15 sanoma- ja kaupunkilehden yhteinen uutistoimitus. Lehdet tavoittavat yhteensä noin 1,5 miljoonaa lukijaa. Uutissuomalainen on perustettu vuonna 2017.

Toimitukset ovat osa Väli-Suomen Media Oy:tä, joka on Mediatalo Keskisuomalaisen tytäryhtiö.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.