Kuopion torilla syttyi tappelu perjantain ja lauantain välisenä yönä – Iisalmessa miehen kimppuun hyökättiin taksiasemalla

Ilmoituksen mukaan Kuopion torilla oli usean henkilön välinen tappelu perjantain ja lauantain välisenä yönä. Emmi Korhonen

Piritta Räsänen

Pohjois-Savossa tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä useita epäiltyjä pahoinpitelyitä.

 

Poliisi hälytettiin hälytyskeskuksen kautta Kuopion torille lauantai aamuyöstä kello 4.20. Ilmoituksen mukaan Kuopion torilla oli usean henkilön välinen tappelu menossa.

Tapahtumapaikalla kuopiolainen vuonna 1985 syntynyt mies kertoi poliisille, että hänelle oli tullut riitaa tuntemattomien henkilöiden kanssa. Miehen mukaan henkilöitä oli ollut useita ja he olivat lyöneet ja potkineet häntä. Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen poliisin tuloa.

Asianomistaja toimitettiin sairaalaan hänen saamien vammojen tarkastukseen. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä.

 

Poliisipartio sai lauantaiaamuna kello viiden aikaan ilmoituksen Iisalmessa Pohjolankadun taksiasemalla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Tapahtumapaikalla iisalmelainen noin 30-vuotias mies kertoi poliisille, että kaksi miestä olivat hyökänneet hänen kimppuunsa ja lyöneet häntä nyrkeillä.

Asianomistaja toimitettiin sairaalaan saamiensa vammojen tarkistukseen. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi 25-vuotiasta iisalmelaismiestä epäiltynä pahoinpitelyyn.

 

Lisäksi Vieremällä poliisille tuli tehtävä perjantain ja lauantain välisenä yönä puoli kahdelta.

Tapahtumapaikalla järjestyksenvalvoja oli pitänyt häiriötä aiheuttanutta naisasiakasta paikallaan ravintolan edustalla. Tällöin 22-vuotias iisalmelaisnainen oli heittäytynyt maahan makaamaan.

Tarjoilija oli mennyt tarkastamaan naisen olotilaa, jolloin tämä oli potkaissut sekä tarjoilijaa että järjestyksenvalvojaa päänalueelle. Henkilöt välttyivät vakavilta vammoilta, mutta poliisi otti naisen kiinni epäiltynä pahoinpitelystä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut