Poliisi pysäytti torstaina kaksi huumausaineista epäiltyä kuskia Pieksämäellä ja Varkaudessa

Molemmat kuskit olivat menettäneet ajo-oikeutensa jo aiemmin. Tuire Punkki

Piritta Räsänen

Poliisi pysäytti torstaina kello viiden aikaan Pieksämäellä noin 35-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen, joka kuljetti henkilöautoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Mies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen.

Ajokorttinsa jo aiemmin menettänyt mies käytettiin verikokeessa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Varkaudessa vastaavasti poliisi pysäytti noin kymmenen aikaan torstai-iltana noin 25-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen, joka oli huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen ja mies käytettiin myös verikokeessa. Sen sijaan mies puhalsi alkometriin 0 promillea.

Miehen kyydissä oli kolme muuta henkilöä. Hän on menettänyt ajoi-oikeutensa jo aiemmin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.