Kasperi Kapasen tyttöystävä kirjoitti tälle hellyyttävän syntymäpäiväonnittelun – "Rakkautesi on kuin toisesta maailmasta"

Piritta Räsänen

Jääkiekkoilija Karperi Kapasen tyttöystävä Paige Lorenze julkaisi Instagram-tilillään syntymäpäiväonnittelut rakkaalleen. Pari on jakanut yhteiskuvia someen keväästä saakka.

Kapanen täytti tiistaina 23 vuotta. Lorenzen Instagram-julkaisussa on Kapasen kuvan lisäksi videoita ja parin yhteiskuvia.

– Parhaalle ystävälleni. Olet hulvattoman hauska, olet älykäs, olet kärsivällinen (vaikka en osannut lausua nimeäsi oikein ensimmäisten kolmen kuukauden aikana) ja anteliain ihminen, jonka olen koskaan tavannut. Hyvää syntymäpäivää Kap, Lozenze kirjoittaa julkaisussaan.

Instagram-päivityksessä on monta kuvaa ja videota. Voit selata niitä viemällä hiiren julkaisun päälle ja klikkaamalla nuolta.

Lisäksi Lorenze kirjoittaa päivityksessä, että parin yhteiset kuusi kuukautta ovat saaneet hänet tuntemaan itsensä maailman onnellisimmaksi tytöksi.

– Uskollisuutesi ja rakkautesi on kuin toisesta maailmasta. Rakastan sinua Kap, Paige kirjoittaa.

Myös Kapanen kiittelee kaikkia hänelle hyvää syntymäpäivää toivottaneita Instagram-tilillään englanniksi. Päivityksessä hän jakaa kaksi kuvaa, joista toinen on otettu yhdessä Lorenzen kanssa.

– En olisi voinut toivoa parempaa syntymäpäivää. Olen erittäin siunattu, kun minulla näin erityisiä ihmisiä elämässäni. Kiitos kaikille, jotka toivottivat minulle hyvää syntymäpäivää, Kapanen kirjoittaa julkaisussaan.

Pari vieraili alkukesästä myös Kuopiossa. Silloin Ingstagram-kuvista päätellen pari vietti aikaa veden ääressä auringosta nauttien ja grillaillen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut