Poliisin viikonlopun työtehtäviä: Mies törmäsi autolla puuhun ja jatkoi ajamista tyhjällä takarenkaalla Kuopiossa – Huumepikatestin tulos positiivinen

Iisalmelaisen miehen epäillään ajaneen leirintäalueella päihtyneenä. Kuvituskuva. Annukka Roth

Piritta Räsänen

Itä-Suomen poliisi tiedottaa viikonlopun aikaisista tehtävistään.

 

Iisalmelaisen 18-vuotiaan miehen epäillään ajaneen henkilöautolla päihtyneenä Iisalmessa Koljonvirran leirintäalueella. Hätäkeskukseen tulleen tiedon mukaan kuljettaja oli ajanut leirintäalueella autoa hiljaisella nopeudella sunnuntaiaamuna kello viiden aikaan.

Poliisipartion tullessa paikalle auto oli pysäköity leirintäalueelle ja sen kyydissä istuivat mies ja kolme matkustajaa. Auton kuljettaja puhalsi alkometriin 1.37 promillea, minkä vuoksi poliisi epäilee häntä törkeästä rattijuopumuksesta.

 

Poliisi pysäytti sunnuntayönä kello kolmen aikaan 20-vuotiaan kuopiolaisen miehen, joka ajoi henkilöautoa Kuopiossa Pitkälahdentiellä.  Auton kuljettajan puoleinen takaosa oli vaurioitunut ja takarengas oli tyhjä.

Poliisille selvisi, että auto oli aiemmin osunut Pitkälahdentiellä puuhun. Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta, koska miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen.

 

Lauantaina aamupäivällä poliisi pysäytti kuljettajan ajokunnon tarkamista varten Kaavilla Kellolahdentiellä. Autoa kuljettanut kuopiolainen mies puhalsi alkometriin 1.87 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.