Viitostien liikenne ohjataan kiertotielle Tuppuralan ja Pieksämäentien liittymän välillä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä – Syynä tietyö

Viitostie Valtatieltä 23 nähtynä. Juha Poutanen

Piritta Räsänen

Viitostien liikenne ohjataan kiertotielle Tuppuralan ja Pieksämäentien liittymän välillä tiiistain ja keskiviikon välisenä yönä.Syynä ovat Kinnarin risteyssillan telineaukon purkutyöt.

Liikenne ohjataan erikoiskuljetusreittinä toimivalle kiertotielle Launialaan kello 22–06. Reitti kulkee Viitostien eteläpuolella Huuhkajankatua, Launialankatua ja Salosaarentietä pitkin. Reitti on viitoitettu koko matkalta.

Kinnarin risteyssillan liikenneaukon palkit ja muotti puretaan pois, minkä vuoksi valtatieliikenne joudutaan siirtämään yön ajaksi kiertoreitille. Risteyssillalla säilyy purkutyön jälkeenkin 4,4 metrin korkeusrajoitus.

Kinnarin risteyssilta sijoittuu rakennettavan Kinnarin eritasoliittymän (E2) yhteyteen, Pieksämäentien liittymän läheisyyteen.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut