Savilahden liikennejärjestelyissä muutoksia tällä ja ensi viikolla

Ensi viikolla Savilahdentien alitse kaivetaan kaukolämpökanaali ja hulevesiputki. Kaivuutyön aikana käytössä on kiertotie. Ilmakuva Savilahdesta vuodelta 2016. Timo Filpus

Piritta Räsänen

Savilahden liikennejärjestelyissä on tilapäisiä muutoksia tällä ja ensi viikolla. Muutokset johtuvat Savilahdentien verkostojen siirtotöistä.

Tällä viikolla Neulamäen kääntymiskaista poistetaan käytöstä kaukolämpökanaalin kaivuiden ja tulevan bussikaistan pohjustustöiden vuoksi.  Kaista on työmaa-aluetta. Kaistajärjestelyt alkavat tänään.

Ensi viikolla eli viikolla 28 Savilahdentien alitse kaivetaan kaukolämpökanaali ja hulevesiputki. Kaivantoon tulee myös kaapeliputkituksia. Kaivuutyön aikana käytössä on kiertotie. Kaistoja on käytössä vain yksi suuntaansa.

Siirtotyöt vaikuttavat myös kevyen liikenteen kulkuun. Bioteknian kohdalla kaukolämmön tonttihaaran kaivuutyö häiritsee lähinnä kevyen liikenteen kulkua.

Työt pyritään tekemään ruuhka-aikojen ulkopuolella yöaikaan.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut