Menoliikenne Suomen teillä sujui rauhallisesti – pari junaa korvattiin busseilla raiteilla kävelleen takia

Juhannusaaton menoliikenne sujui Suomen teillä hyvin, kerrotaan tieliikennekeskuksista. Helsingin seudulla liikenne alkoi hiljetä jo puolenpäivän tienoilla ja muualla eteläisessä, keskisessä ja itäisessä Suomessa menoliikenne oli melko lailla ohi kello 15:n hujakoilla.

Isoimpiin onnettomuuksiin lukeutuu pieni peräänajo valtatie yhdeksällä Tampereelta Oriveden suuntaan. Onnettomuus jonoutti liikennettä iltapäivällä yhden jälkeen. Juhannuksen menoliikenteen kiireisin päivä oli eilen. Tuolloin liikenne pääteillä oli vilkasta varhaisesta iltapäivästä iltaan saakka.

Junaliikenteessä myöhästymisiä

Kaukoliikenteen junat ovat myöhästelleet jonkin verran ja iltapäivällä kaksi junaa korvattiin Mikkelin ja Mäntyharjun välillä busseilla asiattoman radalla liikkujan vuoksi, VR kertoi. Poliisin mukaan junaliikenne oli poikki, koska raiteilla oli kävellyt ihminen. Kuuden aikaan alkuillasta 18 kaukojunaa kaikkiaan 24:stä oli aikataulussa. Esimerkiksi taajamajuna 727 Pieksämäeltä Joensuuhun, jonka piti lähteä kello 18.17, jää aikataulustaan myöhään arviolta noin tunnin.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut