Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ylä-Savon metsäkonejättiä äimistellään maailmalla – amerikkalaislehdellä laaja artikkeli Ponssesta

Yhdysvaltalainen sanomalehti Rhinelander Star Journal on julkaissut laajan artikkelin vieremäläisyhtiö Ponssesta. Artikkelissa kerrotaan metsäkoneita valmistavan Ponssen tarina, alkaen perustaja Einari Vidgrénin nuoruusvuosista 1960-luvulta.

Viime viikolla julkaistu juttu keskittyy Ponssen laajalti tunnettuun tapaan johtaa suurta yhtiötä kuin pientä perheyritystä. Vieremäläisyhtiön johtamisfilosofiaa Star Journalille avaa hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén, joka on Einari Vidgrénin poika.

Jutussa ja siihen liittyvässä aikajanassa selvitetään lehden lukijoille Ponssen koko historia merkkipaaluineen. Juttukokonaisuudessa on useita kuvia Vieremältä.

Rhinelander Star Journal on Wisconsinin osavaltiossa sijaitsevan Rhinelanderin alueen paikallinen lehti. Ponsse on kyseisellä seudulla ajankohtainen, koska se lanseerasi tuoreimman harvesterimallinsa Rhinelanderia lähellä sijaitsevalla Crandonin offroad-kilparadalla.

Rhinelander Star Journalin juttuun pääset tästä linkistä ja juttuun liittyvään aikajanaan tästä linkistä.