Poliisi selvittää nimetöntä uhkausta espoolaista kauppakeskusta kohtaan

STT

Anonyymissä Tor-verkossa on julkaistu uhkaus espoolaista kauppakeskusta kohtaan. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo Twitterissä selvittävänsä ammuskelu-uhkausta ja viestin lähettäjää.

Sosiaalisessa mediassa leviää kuvakaappaus viestistä, jossa puhutaan päivämäärästä 3.5. eli perjantaista ja kauppakeskus Isosta Omenasta.

Ison Omenan keskuspäällikkö Siim Rosenthal vahvistaa STT:lle, että uhkaus kohdistuu Isoon Omenaan.

– Vahvistamme tiedon. Omasta puolestamme nostamme turvallisuustasoa Isossa Omenassa saman tien, mutta muuten odotamme poliisin tutkintaa, ohjeistusta ja tiedottamista, Rosenthal sanoo.

Rosenthal kertoo, että kauppakeskuksen ja poliisin edustajat ovat olleet tiiviisti yhteydessä.

Hätäkeskus pyytää Twitterissä, ettei sinne enää soitettaisi viestistä.

– Asia on saatettu hätäkeskuksen toimesta viranomaisten tietoon, joten asiasta ei ole syytä soittaa enää hätänumeroon, hätäkeskus tviittaa.

STT ei saanut kiinni Länsi-Uudenmaan poliisia kommentoimaan asiaa. Helsingin poliisi vahvistaa, että tutkimus on käynnissä, mutta ei voi kommentoida sitä. Suojelupoliisista sanotaan, että tapaus kuuluu Länsi-Uudenmaan poliisille.

Länsi-Uudenmaan poliisi sanoo tiedottavansa tapauksesta lisää torstaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut