Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiolainen sirkusduo valittiin mukaan maailman arvostetuimpaan burleskikilpailuun Las Vegasiin

Kuopiolainen sirkus- ja burleskiduo Tangobatics on valittu kilpailemaan Las Vegasissa kesäkuun alussa järjestettävään Burlesque Hall of Fame Weekend -tapahtumaan. Tangobatics-duon muodostavat Emilia Tengvall-Matero ja Heikki Matero, jotka esiintyvät nimillä Miss Acrolicious ja Handsom Stark.

Tapahtuma on maailman arvostetuin burleskikilpailu, jonne hakee useita satoja artisteja ympäri maailman kilpailemaan himoituista titteleistä Tangobatics kilpailee parhaan pienen ryhmän kategoriassa. Burlesque Hall of Fame on organisaatio, jonka tarkoituksena on säilyttää burleski taiteena ja kulttuuri-ilmiönä sekä edistää burleskin tunnetuksi tekemistä.

Emilia Tengvall-Matero ja Heikki Matero ovat esiintyneet yhdessä vuodesta 2005 alkaen niin Suomessa ja ulkomailla. He vastaavat myös Kuopion Sirkuksen toiminnasta ja ovat olleet organisoimassa ja tuomassa burleskitaidetta myös Kuopioon.