Attendo keskeyttää tehostetun palveluasumisen toiminnan Vänrikki-hoivakodissa Siilinjärvellä

Attendo on päättänyt keskeyttää tehostetun palveluasumisen toiminnan Siilinjärven Vuorelassa sijaitsevassa hoivakoti Vänrikissä henkilöstöpulan takia.

Attendon mukaan järjestelystä on sovittu yhdessä Siilinjärven kunnan ja Kuopion kaupungin kanssa, joiden asumisyksiköihin tehostetun palveluasumisen asukkaat siirtyvät hallitusti.

Hoivakodissa on lisäksi kevyemmän tuen tarpeessa olevia asukkaita, joiden osalta arki Vänrikissä jatkuu normaalisti.

Attendo tiedottaa, että Vänrikissä on päällekkäisten sairauslomien ja sijaispulan vuoksi hankala henkilöstövaje.

Näin ollen Attendo haluaa varmistaa jokaisen asukkaan turvallisen hoivan sekä henkilöstön kohtuullisen työkuorman, minkä vuoksi tehostetun palveluasumisen asukkaiden muuttojärjestelyyn on päädytty. Attendo keskeyttää ympärivuorokautisen hoivan toiminnan yksikössä toistaiseksi, kun asukkaiden muutot on saatu turvallisesti toteutettua.

Muutot toteutetaan yhteistyössä Siilinjärven kunnan, Kuopion kaupungin ja Valviran kanssa niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asukkaille.

Kevyemmän tuen tarpeessa olevat senioriasukkaat jäävät Vänrikkiin asumaan. Tehostetun palveluasumisen osalta toiminnan jatkamista arvioidaan Attendon mukaan huolellisesti yhdessä tilaaja-asiakkaiden ja lupaviranomaisen kanssa, kun yksikköön on saatu rekrytoitua riittävä määrä henkilöstöä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut