Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KL: Formulatähden talokauppa takkuaa Iisalmessa – Keke Rosbergin kotitalosta reilut sata tonnia pois

Kauppalehti uutisoi, että Iisalmessa lapsuutensa viettäneen formulatähti Keke Rosbergin kotitalon hinta on laskenut jälleen roimasti. Talon nykyinen hinta on 258 000 euroa, kun vielä kaksi vuotta sitten Haukiniemessä sijaitsevaa omakotitaloa myytiin Savon Sanomien tietojen mukaan 359 000 eurolla.

Pudotusta on siis tullut yhteensä 101 000 tuhannen euron verran. Hinta laski jo viime vuonna 50 000 eurolla, jolloin myös taloa kaupitellut kiinteistönvälitysfirma meni vaihtoon. Talosta kiinnostuneita oli silloin ollut Savon Sanomien tietojen mukaan vain vähän.

Villa Rosberg -nimellä tunnetun talon on rakentanut formulatähden isä, eläinlääkäri Lars Rosberg. Talon yhteydessä toimi pienläinklinikka ja vastaanotto.

Pulpettikattoista Villa Rosbergiä markkinoidaan Oikotiellä aikansa arkkitehtuurin helmenä. Asuinpinta-alaa talossa on ilmoituksen mukaan 219 neliömetriä.

Keke Rosberg kirjoitti ylioppilaaksi Iisalmen lyseosta keväällä 1967. Rosbergien perhe muutti Iisalmen talostaan Kuopioon 1970-luvun lopussa, jolloin Keke oli jo maailmalla. Hän voitti F1-maailmanmestaruuden vuonna 1982.