Poninhäntäinen mies katosi Varkaudessa - poliisilla kuukausien takamatka etsinnöissä

Kadonnut Jaakko Brilli Poliisi

Asta Tenhunen

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta varkautelaismiehestä. 61-vuotiaasta Jaakko Brillistä on tehty viimeisin varma havainto pääsiäisen jälkeen viime huhtikuussa. Brilli havaittiin perjantaina 6. huhtikuuta Varkaudessa. Hänen liikkeistään sen jälkeen ei ole tietoa eikä mieheen ole saatu enää yhteyttä.

Miehen omaiset huolestuivat asiasta ja ilmoittivat miehen kadonneeksi tänä syksynä, jolloin poliisi alkoi nyt selvittää asiaa ja pyytää havaintoja.

Kadonnut mies on hoikka ja 170 senttiä pitkä. Hänellä oli katoamisen aikaan parta ja poninhännällä pidetyt hiukset. Miehen hiukset ovat ruskeat ja harmaat ja hänellä on siniset silmät.

Miehen vaatetuksesta katoamisen aikaan ei ole tietoa.

Kadonnut mies oli juuri aiemmin keväällä palannut matkalta Yhdysvalloista. Savon Sanomien tietojen mukaan hän oli ollut Yhdysvalloissa lyhyen aikaa kiinniotettuna lievän rikosepäilyn takia. Suomen poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa, ehtikö mies selvittää asian vai jäikö hänellä jotain kesken viranomaisten kanssa.

Miehellä ei tämän hetken tietojen mukaan ole ollut katoamisen aikaan autoa tai muuta omaa kulkuvälinettä käytössä. Hän on kuitenkin ollut kiinnostunut autoista ja moottoripyöristä.

Mies asui Varkaudessa, mutta hänellä oli siellä melko vähän harrastuksia ja kontakteja. Poliisin mukaan mies voi olla millä alueella vain Suomessa.

Poliisi pyytää havaintoja ja muita tietoja Brillistä, hänen olinpaikastaan tai hänen liikkeistään viime kuukausilta poliisille virka-aikana numeroon 0295 455 358 tai kaikkina aikoina vihjepuhelimeen 0295 415 232. Vihjeitä voi jättää myös sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.