Teuvo Hakkarainen IS:ssa : "Laitetaan homot, lesbot ja somalit Ahvenanmaalle"

Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen on antanut taas lausuntoja homoseksuaaleista.

Ilta-Sanomat kysyi Hakkaraiselta kantaa Helsingin Sanomien Nyt-liitteen juttuun, jossa paljastuu, että viitasaarelaisedustajalla on faneja homopiireissä.

- Ihmeelliseltähän tuo kuulostaa. Ei tuo nyt kauheasti lämmitä, naisfaneja olisi kiva saada enemmän, Hakkarainen toteaa lehden nettisivuilla.

Ilta-Sanomien mukaan Hakkarainen otti haastattelun jälkeen itse yhteyttä lehden toimitukseen ja ehdotti, että Ahvenanmaalle tulee perustaa "malliyhteiskunta."

- Laitetaan homot, lesbot ja somalit sinne keskenään asumaan ja katsellaan, millainen malliyhteiskunta siitä sitten rakentuu. RKP syyttää meitä perussuomalaisia aina siitä, että me emme ota vähemmistöjä huomioon. Tällä ratkaisulla saataisiin selville se, miten se malliyhteiskunta syntyy ja muotoutuu, mies suunnittelee Ilta-Sanomien nettisivuilla.

- Siellä voivat somalit huudella minareetistaan mitä huutelevat, ja me seurataan tätä mallia sitten perässä.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner kuittasi Hakkaraisen puheet Ilta-Sanomille vitsailuna.

- Kyllähän tuo kuulostaa siltä, että Hakkarainen on ollut hilpeällä tuulella. Ei hän nyt vakavissaan tällaisia puhu.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut