Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskiviikko on syrjäytymisen vastainen päivä – illalla vietetään Asunnottomien yötä

Keskiviikkona vietetään kansainvälistä YK:n syrjäytymisen vastaista teemapäivää. Koko Suomessa se on myös asunnottomuuden vastainen päivä.

Ainakin 20 eri kaupungissa Suomessa järjestetään illalla Asunnottomien yö -tapahtumia, joissa keskustellaan tänä vuonna etenkin asunnottomuuden ehkäisystä.

Kuopiossa tapahtuma on Kauppatorilla kello 17–20. Tarjolla on musiikkia, ruokaa, tietoa ja keskusteluseuraa. Tapahtuman järjestää iso joukko paikallisia yhdistyksiä, kaupunki ja joukko yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Varkaudessa tapahtuma on Savonkodissa Savontiellä kello 17–22, Iisalmessa keskustan päiväkeskuksella Pohjoisella puistoraitilla kello 16–20 ja Siilinjärvellä Valkamantie 4:ssä kello 18 alkaen.

Tilaisuuksissa on keskustelun aiheena etenkin se, että palveluihin pääsemisen pitäisi olla kynnyksetöntä. Moni tarvitsee tukea osatakseen luovia nykyisessä palvelu- ja tukiviidakossa.