Kadonneen Anniinan etsinnät jatkuvat Nilsiässä – Poliisi: "Oletetaan olevan kiireellisen avun tarpeessa"

Anniina Vuorensyrjä Itä-Suomen poliisi

Janne Niiranen

Poliisi on jatkanut tänään aamupäivän ajan eilen illalla kadonneeksi ilmoitetun 1994 syntyneen Anniina Vuorensyrjän etsintöjä Nilsiän ympäristössä.

Poliisille ei ole tullut havaintoja perjantaina kadonneesta Vuorensyrjästä.

Etsinnät ovat painottuneet tiestöön ja maastoon Tiirinlahdentien eteläpuolelle. Alueen tarkastuksia on jatkettu aamun ajan poliisikoirien avulla ja etsintöihin osallistuu myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu sekä alueen asukkaita. Yhteensä Vuorensyrjää etsii noin 30–40 henkilön voimin. Etsinnät painottuvat edelleen maastoalueisiin.

Vuorensyrjällä ilmeisesti yllään mustat housut sekä t-paita. Hän on 168 senttiä pitkä, hoikka ja hänellä on silmälasit sekä lyhyet, tummanruskeat hiukset.

Vuorensyrjä on hyväkuntoinen ja saattanut liikkua pitkiäkin matkoja. Poliisin mukaan hän saattaa olla arka sosiaalisiin kontakteihin ja jopa vältellä ihmisten kohtaamista, mutta hänen oletetaan olevan kuitenkin kiireellisen avun tarpeessa.

Poliisi pyytää kiireellisesti ilmoittamaan havainnot Vuorensyrjästä tai tuntomerkkeihin sopivista liikkujista Nilsiän ympäristössä hätäkeskukseen numeroon 112.

Viimeinen havainto kadonneesta Anniina Vuorensyrjästä on tehty perjantaina noin kello 15, kun hän lähti polkupyörällä Nilsiän keskustassa sijaitsevalta työpaikaltaan. Hän ei kuitenkaan tullut kotiinsa tämän jälkeen.

Hänen musta hybridimallinen polkupyörä löydettiin lukittuna Haukilammentieltä Nilsiän keskustan kaakkoispuolelta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.