Sudet siirtyivät länteen, määrä laskenut idässä 20 yksilöllä

Kesällä susien lukumäärä on suurempi kuin maaliskuussa, sillä suden pennut syntyvät huhti-toukokuussa. Annamari Filpus

Susikannan painopiste on siirtynyt itäisestä Suomesta länteen, jossa maaliskuussa oli noin 70 prosenttia Suomen susista. Susien määrä väheni idässä parinkymmenen yksilön verran.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi