Suomen viranomaisilta vahvistus: Dubaissa kadonnut Tiina on löytynyt

Janne Niiranen

Dubaissa kadonneeksi ilmoitettu iisalmelaislähtöinen Tiina on löytynyt.

Ulkoministeriö ja keskusrikospoliisi tiedottivat torstai-iltana kello 18:n jälkeen, että he ovat keskustelleet naisen kanssa ja että hän on ollut yhteydessä myös läheisiinsä.

Savon Sanomat kertoi vapautumisesta jo aikaisemmin torstaina. Dubaissa vaikeuksiin joutuneita auttava kansalaisjärjestö Detained in Dubai -järjestön johtaja Radha Stirling kertoi Savon Sanomille, että tieto vapautuksesta tuli Tiinan hyvän ystävän kautta.

– Tiina oli lähettänyt ystävälleen tekstiviestin, että on lentokoneessa palaamassa Suomeen. Saimme tiedon Tiinan perheeltä. Pidän tietoa luotettavana, koska tuskin kukaan lähtisi huijaamaan tällaisella asialla, Stirling kertoi.

Tiina on palaamassa Stirlingin mukaan takaisin Suomeen vielä myöhään torstai-iltana.

Nelikymppinen suomalaisnainen katosi huvijahdilla matkalla kohti Intiaa. Samassa seuruessa ollut ranskalainen mies on myös matkalla kotiin. Sen sijaan seurueeseen kuuluneen, Dubain prinsessaksi itseään kutsuvasta Sheikha Latifan olin paikasta ei ole tietoa.

Suomen viranomaiset ovat lopettaneet katoamisen tutkinnan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.