Iisalmelaislähtöisen naisen katoamiseen liitetty huvijahti liikkeellä – agentilta puhelu kotiin

Keskusrikospoliisi on vahvistanut tutkivansa Dubaissa asuvan suomalaisnaisen katoamista. Mikko Stig

Janne Niiranen

Iisalmelaislähtöisen naisen katoamistapaukseen liitetty ranskalais-amerikkalaisen entisen vakoojan Herve Jaubertin kerrotaan soittaneen vaimolleen muutaman sekunnin mittaisen puhelun, kerrotaan tapausta seuraavalla Escape From Dubai -Twitteri-tilillä.

– Tulossa kotiin, miehen kerrotaan sanoneen.

Tilillä kerrotaan myös, että huvijahti, jolla suomalaisnaisen, Dubain prinsessaksi esittäytyvän Sheikha Latifa Mohammed bin Rashid Al Maktoum -nimisen naisen ja Jauberin on epäilty matkustaneen, kun he katosivat noin kaksi viikkoa sitten, on havaittu liikkuvan Omaninlahdella ja että se on nähty sotilastukikohdassa Arabiemiraateissa.

Keskusrikospoliisi ja ulkoministeriö o vat vahvistaneet tutkivansa suomalaisnaisen katoamista. Viimeisen kerran häneen ja Sheikha Latifaan on saatu yhteys 4.maaliskuuta.

33-vuotiaan Sheikha Latifan henkilöllisyyttä ei ole vahvistetty. Nainen on julkaissut Youtubessa pitkän videon, jossa kertoo joutuneensa vangituksi, huumatuksi ja kidutetuksi, minkä takia hän on päättänyt paeta maasta.

Dubai tai Arabiemiraatit eivät ole kommentoineet tapausta.

Iisalmesta lähtöisin olevan 41-vuotiaan naisen on kerrottu muuttaneen vuonna 1997 Lontooseen ja Dubaihin vuonna 2001.

Ensimmäisenä huviveneen liikkeistä ja puhelusta Suomessa kertoi MTV.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.