Baarista poistunut nuori mies katosi oudosti - poliisi ihmeissään

Kadonnut Pyry Maijala Poliisi

Asta Tenhunen

Poliisi on saanut joitakin vihjeitä kadonneen nuoren miehen näköisestä henkilöstä, mutta kun vihjeet on tarkistettu, ne eivät ole osoittautuneet oikeiksi eivätkä ole auttaneet löytämään miestä.

Iisalmelainen 23-vuotias Pyry Maijala on edelleen kateissa ja poliisi toivoo vihjeitä hänen liikkeistään. Poliisi pyytää myös lisää havaintoja, milloin Maijalaa on nähty viimeksi.

Poliisin mukaan tapausta ei tutkita rikoksena, vaan katoamisena. Tapaus on kuitenkin epäselvä eikä tapahtumien kulkua ole saatu selville. Poliisin mukaan tapaus on kokonaan auki poliisilla.

Tiedossa on, että Iisalmessa asunut Maijala oli tiistain ja keskiviikon välillä 14.-15. marraskuuta Kuopion keskustassa.

Hän oli ollut yöllä Apteekkari-ravintolassa Vuorikadun ja Kirjastokadun risteyksessä. Maijala poistui Apteekkarista noin kello 0.25.

Eräiden tietojen mukaan Maijala käveli Vuorikatua Kauppakadun ravintolakorttelille päin. Ainakin hänestä arvioidaan tehdyn havainto vielä Kuopion torin toiselta puolelta Valkeisenlammen-Minna Canthin kadun suunnalta. Havainto on mahdollinen, mutta ei täysin varma.

Maijallalla oli yöllä yllään Billabong-takki, joka oli väritykseltään vaaleanvihreä-vihreä-ruskea-raidallinen. Lisäksi hänellä oli punainen huppari ja musta pipo.

Maijala poistui yöllä Apteekkarista ulos kadulle tuttunsa kanssa, mutta toinen henkilö lähti paikalta eri suuntaan.

Maijala on vieraillut Kuopiossa usein ja hänen kasvonsa olivat osalle kaupungilla tuttuja myös siksi, että hän viime kesänä järjesti Antti Tuiskun täyteen myydyllä keikalla yllätystempauksen ja kertoi siellä rakkaudentunnustuksen tyttöystävälleen. Julkinen kosinta oli esillä useissa tiedotusvälineissä.

Poliisi toivoo Maijalasta havaintoja kyseiseltä yöltä ja sen jälkeiseltä ajalta puhelinnumeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.