Saitko Ikealta huiman lahjakorttitarjouksen? Älä lankea huijausviestiin

Huonekalujätti Ikean nimissä leviää huijaussähköposteja, joissa vastaanottajalle luvataan tuhannen euron lahjakorttia.

Hyvällä suomen kielellä kirjoitettu viesti näyttää ensikatsomalta tulevan todella Ikeasta, mutta sähköpostiosoitteen lähempi tarkastelu paljastaa huijauksen.– Iloksemme ilmoitamme, että olemme nyt Euroopan suurin huonekalujakelija! Brändimme on kasvanut vuosien myötä, johtuen suureksi osin arvomaailmastamme, johon sisältyy edullisuus, laatu ja vahva asiakastuki. Kiitollisuuden osoituksena mahtaville asiakkaillemme, annamme pois kaksituhatta 1000 euron arvoista lahjakorttia, huijausviestissä väitetään.

Lahjakortin lunastaakseen vastaanottajaa pyydetään klikkaamaan viestin mukana tulevaa linkkiä. Viestissä hoputetaan, että palkinto on lunastettava vuorokauden kuluessa.

Ikean nimissä on kiertänyt vastaavia huijauksia aiemminkin. Viime kesänä Ikean väitettiin juhlistavan 70-vuotispäiväänsä Suomessa ja jakavan tuhannen euron lahjakortteja tästä syystä. Kesällä 2016 vastaava huijaus oli naamioitu Ikean "kesäkampanjaksi".

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut