Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Halvaantuneen Jari Mönkkösen hyväksi järjestetty keräys tuotti liki 8000 euroa

Telinevoimistelun arvokisamitalistin Jari Mönkkösen, 43, hyväksi järjestetty keräys on tuottanut liki 8 000 euroa. Keräyksen tuotoilla tuetaan kesällä 2016 halvaantuneen Mönkkösen kuntoutumista.

Keräys toteutettiin syksyllä 2017 kahdessa Palopäällystöliiton tapahtumassa.

– Siihen nähden, että keräys toteutettiin nopealla aikataululla ja lipaskeräyksenä, on tulos mielestäni erinomainen, kommentoi Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen palomestari Arto Latvala Suomen Palopäällystöliiton tiedotteessa.

– Lämpimät kiitokset kaikille minua muistaneille. Rahallinen tuki auttaa perhettä ja minua kuntoutuksessa. Tässä tilanteessa valtava apu on ollut myös ihmisten lämpimät ajatukset ja yhteydenotot. Ne ilahduttavat syvästi ja antavat voimaa jaksamaan arjessa, toteaa Jari Mönkkönen kuulleessaan keräyksen tuloksen.

Mönkkönen halvaantui kesällä 2016 pudottuaan niskalleen alas ilmavolttiradalla. Hän oli tekemässä kaksoisvolttia taaksepäin.

– Tulin alas niin huonossa kulmassa kuin ikinä voi tulla. Niskasta kuului hirveä pamaus. Jalat ja kädet eivät liikkuneet. Ajattelin, että ei helvetti, ei voi olla totta, Mönkkönen kertoi Keskisuomalaisen laajassa haastattelussa viime joulukuussa.

Mönkkönen on ollut onnettomuudestaan lähtien neliraajahalvaantunut.