Whamin Last Christmas ja Katri Helenan Joulumaa nousivat taas soitetuimpien joululaulujen kärkilistalle

Wham-yhtyeen Last Christmas -kappale on edelleen suosituin joululaulu tekijänoikeusjärjestö Gramexin listalla, joka kartoittaa joululaulujen soittoa kotimaan yksityisillä radiokanavilla. Brittiyhtye Wham on pitänyt ykkössijaa jo vuosikausien ajan, ja se oli kärkisijalla myös viime joulun suosituimpien joululaulujen listalla.

Kotimaisista artisteista korkeimmalle yltää Katri Helenan Joulumaa-kappale. Joulumaa on säilyttänyt vuosikaudet asemansa joululaulujen kymmenen kärjessä, ja viime vuonna se ylsi kuudennelle sijalle.

Katri Helenan edelle mahtuu joukko ulkomaisia artisteja, muun muassa yhdysvaltalaisen Mariah Careyn All I Want for Christmas Is You -kappale, joka näyttää parantaneen asemiaan listalla tällä vuosikymmenellä.

Kotimaisista artisteista kärkikymmenikköön nousi myös Samuli Edelmannin kappale Avaruus (Walking In The Air). Top 20 -listalle mahtuivat Leevi & The Leavingsin Jossain on kai vielä joulu, Suvi Teräsniskan Hei mummo, Paula Koivuniemen Toive sekä Antti Tuiskun Lämmin lumi peittää maan.

Gramex on saanut tiedot kappaleiden soittokerroista yksityisiltä radiokanavilta.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut