Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tältä kuulostaa Finlandia-hymni Ponssen metsäkoneilla soitettuna

Neste ja metsäkoneita valmistava Ponsse ovat toteuttaneet Jean Sibeliuksen säveltämästä Finlandia-hymnistä metsäkoneilla soitetun version. Sovitus, Finlandia by Forest Machines - a Tribute to Finnish work, on tehty Vieremällä käyttämällä metsäkoneiden ääniä. Versio on toteutettu Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden ja suomalaisen työn kunniaksi. Version voit kuunnella alla olevasta videosta.

- Sovitus on osa kampanjaamme, jolla haluamme tukea konkreettisella teolla suomalaista työtä. Lahjoitamme kampanjassa työttömille työnhakijoille polttoainetta työhaastattelujen ja keikkatyön helpottamiseksi, sanoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen tiedotteessa.

Vuoden 2017 loppuun asti käynnissä olevassa kampanjassa jokainen videon katselukerta kerryttää lahjoituspottia 20 000 euroon asti. Työttömien keskusjärjestö ry on kampanjan virallinen kumppani, ja kampanjan lahjoitus tehdään yhdessä järjestön kanssa tammikuussa 2018.

- Uudet työpaikat ja työn kautta saavutettava alueellinen hyvinvointi on koko Suomen etu. Työn arvostus on yksi perusarvojamme, ja sitä tuodaan kampanjassa esille. Nesteen videon kuvauspaikkana oli kotikuntamme Vieremä, jossa Hällämönharjun jylhissä harjumaisemissa Finlandia soi kuin kotonaan, kertoo Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén.