Kaavin kunta myy entisiä kouluja huutokaupalla

Kortteisen koulu. Matias Honkamaa

Kia Kilpeläinen

Kaavin kunta myy Huutokaupat.com-verkkohuutokaupassa Luikonlahden ja Kortteisen vanhoja kouluja. Huutokaupan lähtöhintana Luikonlahden koululla on 5000 euroa ja Kortteisen koululla 10 000 euroa. Molempien kohteiden huutokauppa-aika päättyy 29.12.2017.

Luikonlahden entinen koulu sijaitsee Onnela-nimisellä tilalla. Huutokauppailmoituksen mukaan kiinteistöstä myydään ensivaiheessa 4000 neliömetrin määräala.

Koulun pinta-ala on 907 neliömetriä, ja tilojen yhteydessä on erillinen pieni asunto. Koulu on rakennettu vuonna 1971, ja sitä on peruskorjattu vuonna 1977.

Kortteisen koulu ja piharakennukset sijaitsevat Kurvila-nimisellä tilalla. Koko tilan pinta-ala on 1,35 hehtaaria, josta myydään ensivaiheessa 4800 neliömetrin määräala. Koulun pinta-ala on 276,5 neliömetriä. Koulu on rakennettu vuonna 1961, ja sitä on peruskorjattu useita kertoja. Ilmoituksen mukaan kiinteistöllä on mahdollisuuksia monenlaiseen asumiseen ja yritystoimintaan.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut