Kuopion kaupunki pyörsi lupauksensa: ei aio julkistaa haastatteluun kutsuttujen nimiä

Kuopion kaupunki on pyörtänyt jo kertaalleen antamansa lupauksen haastatteluun kutsuttujen kaupunginjohtajahakijoiden julkistamisesta.

Savon Sanomien tietojen mukaan Kuopion kaupunki on kutsunut 12 kaupunginjohtajaksi hakenutta haastatteluun tulevana viikonloppuna. Haastattelut alkavat lauantaina ja kestävät tarpeen vaatiessa maanantaihin.

Kaupunki tiedotti tiistai-iltapäivällä, ettei se aio julkaista haastatteluun kutsuttujen nimiä, vaikka aiemmin Savon Sanomille oli luvattu toisin. Kaupungin mukaan haastatteluun kutsuttavien lista ei ole julkinen.

Sekään ei ole tiedossa, mikä taho on valinnut haastateltavat, ja milloin. Kaupunginhallitus ei ole asiaa käsitellyt.

Rekrytoinnin ohjausryhmän puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Antti Kivelä (kesk.) ei ole halunnut kommentoida tilannetta, vaan todennut, ettei mitään tiedotettavaa ole ennen kuin maanantaina.

Kaikkiaan hakijoita ilmoittautui lokakuun lopun määräaikaan mennessä 32. Savon Sanomien tietojen mukaan näistä kymmenkunta ei kuitenkaan ole päteviä virkaan.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut