Sheriffi: Teksasin uhreilla ei ollut mitään mahdollisuutta paeta

Sutherland Springs on vain muutaman sadan asukkaan pieni yhteisö jonka asukkaat tuntevat toisensa. LEHTIKUVA / AFP PHOTO / Suzanne Cordeiro

Jukka-Pekka Räsänen

Wilsonin piirikunnan sheriffi Joe Tackitt Jr. kertoo uutistoimisto AP:n mukaan, ettei Teksasin Sutherland Springsin joukkoampumisen uhreilla ollut mitään mahdollisuuksia pakenemiseen. Ammuskelu tapahtui pienessä kirkossa, jossa ei käytännössä ollut piiloutumismahdollisuuksia.

Tackittin mukaan ampuja oli ammuskellut useita laukauksia ulkona ennen kuin oli astunut sisään baptistikirkkoon kesken jumalanpalveluksen. Tämän jälkeen ampuja oli kävellyt seurakunnan eteen ja kääntynyt ympäri. Hän oli avannut tulen ja ampunut uhrejaan kävellessään takaisin ovelle.

Ammuskelussa kuoli ainakin 26 ihmistä. Lisäksi noin 20 henkeä loukkaantui. Kuolonuhrit olivat kaikenikäisiä 5-vuotiaasta 72-vuotiaaseen. Sutherland Springs on vain muutaman sadan asukkaan pieni yhteisö ja yhdysvaltalaismedioiden mukaan on täysin mahdollista, että ampuja tunsi uhreistaan ainakin osan.

Lähteenä myös ABC

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.