Oddy palkkaa 40 uutta työntekijää - puolet Kuopioon

Markkinointitoimisto Ad Kiivin ja digimarkkinointi- ja ohjelmistokehitystalo Brave Digitalin fuusiosta syntyneen yhtiön nimeksi tulee Oddy Inc.

Oddy aikoo nostaa liikevaihtonsa neljästä miljoonasta 12 miljoonaan euroon vuoden 2020 loppuun mennessä. Kolmen vuoden sisällä yritys aikoo palkata 40 uutta työntekijää, joista noin puolet tulee Kuopioon.

– Meillä on nyt 56 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Kuopiossa. Savolaisuus on meille tärkeä voimavara, toimitusjohtaja Jukka Leino kertoo.

Kuopion lisäksi toimintaa on nyt Espoossa, Iisalmessa, Tampereella ja Atlantassa.

– Palkkaamme työtekijöitä myös pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja mahdollisesti myös Atlantaan. Meillä on Atlantassa erittäin taitava tekijä. Olemme ajatelleet rakentaa hänen ympärilleen osaajatiimin Yhdysvaltain markkinoille.

Oddy ratkoo yritysten digitaalisia haasteita.

– Kova kasvutavoite perustuu siihen, että molemmat yhtiöt ovat kasvaneet viime vuosina. Jos jatkamme samaa tahtia, niin suunta on siinä. Meillä tulee tapahtumaan isoja kasvuharppauksia medialiiketoiminnassa. Alamme tarjota pk-yrityksille käyttöön kaikkia mainoskanavia: televisioon, printtiin, digitaalisiin kanaviin tai radioon, Leino sanoo.

Yhtiö on jo nyt toimialansa suurin yritys Etelä-Suomen isojen kaupunkien ulkopuolella.

Ad Kiivin ja Brave Digitalin entiset työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä. Oddyn johto muodostuu molempien yhtiöiden entisestä johdosta.

Ad Kiivin ja Braven Digitalin nimet tulevat häviämään.

Oddy Inc Oy:n omistaa sen operatiivinen johto. Pääomistajina ovat Ad Kiivistä tullut Tatu Ahonen ja Brave Digitalista tullut Pasi Lappalainen. Partnereina ovat Jukka Kekäläinen Ad Kiivistä, Jukka Leino Brave Digitalista sekä Antti Makkonen ja Ricardo Patino Ad Kiivistä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut