Vaarallinen karkuri jäi kylillä kiinni

LKS 20170916 (FILES) Poliisi valvontatehtävissä Rajat kiinni -mielenosoituksessa Helsingin Narinkkatorilla lauantaina 6. helmikuuta 2016. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA \\Instructions: STT:N JUTTUUN / Pakenevasta autosta ammuttiin kohti poliisia Pirkanmaalla, epäilty haavoittui poliisin luodista Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

Asta Tenhunen

Poliisin etsintäkuuluttama Kimmo Louhivuori on jäänyt kiinni.

Poliisi tavoitti poliisiasemalta karanneen miehen Jämsän keskustasta torstai-iltana.

Louhivuori oli pidätettynä rikostutkintaa varten, kun hän karkasi keskiviikon ja torstain välisenä yönä Jämsän poliisiasemalta. Sisä-Suomen poliisi ei ole kertonut julki, miten pidätetty mies pääsi itse pakenemaan putkalta.

Poliisi kertoi Louhivuoren katomisesta julkisuuteen vasta seuraavana iltapäivänä. Poliisin etsintäkuulutuksen mukaan Louhivuori saattoi olla vaarallinen. Poliisi pyysi hänestä havaintoja heti hätänumeroon.

Kun etsintäkuulutus oli julkaistu mediassa, miehestä tuli heti yleisövihjeitä, ja poliisi tavoitti etsimänsä miehen illalla lähialueelta. Poliisin mukaan kiinniotto sujui rauhallisesti.

Poliisi jatkaa asiaan liittyvää rikostutkintaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.