Siilinjärveläinen Timo Bergman on yhä kateissa: "Varteenotettavia vihjeitä ei ole tullut"

Timo Bergman on yhä kateissa. Poliisi

Jerri Koskinen

Siilinjärveläinen 30-vuotias Timo Bergman on yhä kateissa. Poliisille on tullut joitakin vihjeitä Bergmaniin liittyen eri puolilta Suomea, mutta ne eivät ole olleet niin varteenotettavia, että poliisi olisi päässyt kadonneen jäljille.

– Joitakin vihjeitä on tullut, ja niitä on tarkasteltu. Sanotaan näin, että aina kun kadonneita henkilöitä tutkitaan ja pyydetään vihjeitä, niin niitä alkaa tulla ihan ympäri Suomen. Mutta mitään varteenotettavaa vihjettä ei ole tullut, kertoo rikosylikonstaapeli Antti Aamuvuori.

Bergman katosi ravintolaillan päätteeksi yli viikko sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Siilinjärven Simonsalossa. Viimeiset havainnot 30-vuotiaasta Bergmanista tehtiin tuona yönä sunnuntaina 17. syyskuuta.

Kadonnut on 193 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Kadotessaan hänellä oli mahdollisesti päällään tummat farkut ja ruskea nahkatakki.

Poliisi ei epäile tässä vaiheessa katoamiseen liittyvän rikosta. Vihjeet Bergmanista voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 0295 415 232.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.