Kuopio pitää myyntitilaisuuden kiinalaisille Shanghaissa

Kiinalaisdelegaatio vieraili Kuopiossa aiemmin syyskuussa. Aake Roininen

Jerri Koskinen

Kuopio-Tahko Markkinointi Oy järjestää myyntitilaisuuden kiinalaisille matkanjärjestäjille Suomi100-näyttelyn yhteydessä Shanghain Pudongissa 13. lokakuuta.

Shanghain juhlanäyttelyn (Suomalaisen naisen tarina ja Kuopio – Capital of Lakeland) yhteydessä järjestettävä myyntitilaisuus on Kuopion ensimmäinen konkreettinen markkinointi- ja myyntitoimenpide Kiinan matkailumarkkinoille. Myyntitilaisuudessa Kuopion alueen toimijat tapaavat mahdollisia yhteistyökumppaneita, esittelevät Kuopion alueen hyviä puolia ja kertovat mitä Kuopiossa on tarjolla.

– Shanghai on erittäin kilpailtu markkina-alue, josta koko maailma on kiinnostunut. Kuopion ja Shanghain välisestä ystävyyskaupunkisuhteesta on kiistatta apua kilpailtaessa markkinaosuuksista. Uskon niin, että ystävyyskaupunkisuhde on meille vahvuus, Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n toimitusjohtaja Wille Markkanen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut