Savoniassa alkaa yhteisömuusikon erikoistumiskoulutus

Iikka Taavitsainen

Savonia-ammattikorkeakoulu osallistuu uuden yhteisömuusikon erikoistumiskoulutuksen pilotointiin. Koulutuksen tavoitteena on tarjota lisäoppia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille ja työelämässä toimiville henkilöille.

30 opintopisteen laajuinen koulutus on suunnattu esimerkiksi niin musiikkialan kuin kasvatus- tai sotealan soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille kuten musiikinopettajille, muusikoille, kanttoreille, vanhus- tai vammaistyössä toimiville.

Tiedotteen mukaan yhteisömuusikoksi opiskeleva oppii hyödyntämään omia musiikillisia valmiuksiaan ja hyödyntämään musiikkia omassa työyhteisössään. Tavoitteena on lisätä valmiuksia käyttää musiikkia välineenä hyvinvoinnin edistämiseksi moniammatillisesti

Savonia-ammattikorkeakoulun yhteisömuusikon erikoistumiskoulutukseen haetaan kymmentä opiskelijaa ja hakuaika on 25.9.–8.10.2017. Koulutus käynnistyy tammikuussa 2018. Pilottivaiheessa koulutus on osittain Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Kaikkiaan pilottivaiheeseen osallistuu yhdeksän ammattikorkeakoulua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut