Arman Alizadille Sotaveteraaniliiton ansiomitali

Arman Alizadille on myönnetty Sotaveteraaniliiton ansiomitali veteraanityön päämäärien ja isänmaan eteen tehdystä työstä. Aake Roininen

Jukka-Pekka Räsänen

Tv-persoona Arman Alizadille on myönnetty Sotaveteraaniliiton ansiomitali veteraanityön päämäärien ja isänmaan eteen tehdystä työstä. Alizad kertoi tapahtuneesta Facebookissa.

Alizadin isovanhemmat saapuivat Suomeen 1960-luvulla. Hän itse muutti maahan vuonna 1980.

– Suomi on antanut mulle ja mun perheelle turvan, lämpimän peiton ja uuden mahdollisuuden. Niitä asioita, mitä synnyinmaani ei meille antanut. Olen tästä ikuisesti kiitollinen. Mä oon matkustanu ja nähny niin paljon, että voin kokemuksesta sanoa, että Suomi on lähes millä mittarilla tahansa Maailman paras maa, tää on paratiisi, Alizad avaa tuntojaan.

– Mä en oo syntynyt täällä, mutta olen kasvanut täällä, käynyt koulun ja armeijan täällä ja koen, että on minun velvollisuuteni ylläpitää ja puolustaa Suomea ja suomalaisuutta kaikin tavoin. Isänmaallisuus tarkoittaa mulle vapautta, veljeyttä ja yhdenvertaisuutta. Se tarkoittaa uskollisuutta tälle maalle ja suomalaiselle elämäntavalle. Se tarkoittaa avoimuutta ja heikoimpien puolustamista, Alizad avaa tuntojaan.

– Kiitän sotaveteraaniliittoa tästä suunnattomasta kunniasta, mikä minulle on tänään suotu ja lupaan tehdä jatkossakin kaikkeni nostaakseni Suomelle tärkeitä asioita kaikkien nähtäväksi, niin että tärkeistä asioista ei vaiettaisi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut