Kidnapattiinko 9-vuotias tyttö kesken hääjuhlan? Poliisilla valtavat etsinnät Ranskassa

Sonja Parkkinen

Ranskan Alpeilla on etsitty kadonnutta 9-vuotiasta tyttöä, joka katosi kesken hääjuhlien. Maëlys De Araujo oli osallistunut äitinsä serkun häihin yhdessä äitinsä, isänsä ja vanhemman siskonsa kanssa Pont-de-Beauvoisinin kylässä. Häissä oli noin 180 vierasta. Tyttö nähtiin viimeksi lastenhuoneessa kolmelta aamuyöllä paikallista aikaa.

Alueella on tehty massiivisia etsintöjä tytön löytämiseksi. Mukana on ollut helikopteri, sukeltajia ja poliisikoiria sekä noin sata poliisia.  Mitään johtolankoja ei ole kuitenkaan löytynyt. Tapausta tutkitaan tällä hetkellä kidnappauksena. Poliisi kuulustelee silminnäkijöitä ja haastattelee esimerkiksi perheen ystäviä ja sukulaisia, jotka eivät osallistuneet häihin.

Häissä ollut vieras kommentoi Le Parisien -lehdelle, että tyttöä oli etsitty tunnin ajan ympäri juhlapaikkaa, minkä jälkeen poliisille oli soitettu.

Tämän hetkisten tietojen mukaan poliisikoirat eivät saaneet mitään hajujälkeä tytöstä parkkipaikan alueelta, mikä viittaa siihen, että hän ei juossut karkuun. On mahdollista, että hän on noussut tai hänet on otettu auton kyytiin.

– Kun ottaa huomioon katoamisesta kuluneen ajan ja kaikki keinot, joilla hänet on yritetty löytää, rikoksen mahdollisuutta ei voi sulkea pois, kommentoi paikallinen syyttäjä Dietlind Baudoin tiedotustilaisuudessa.

Lähteet: BBC, AFP

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.