Herukkabisnes on yksi monien joukossa: "Minulla on kolme ammattia ja silti on nälkä"

Mustaherukan puinnit päästiin aloittamaan Kaijansaaren luomutilalla maanantaina. Tilan isännän Pentti Koistisen mukaan oikukas kesä ja viime aikojen kosteus on vaikuttanut puinnin myöhästymiseen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty