Poliisikoira löysi kadonneen vanhuksen Karttulassa

LKS 20170327 Kuusimetsä ilmasta. LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO \\Instructions: STT:N JUTTUUN / Menikö papan vaalima metsä pilkkahintaan? - Metsänomistajat vaativat korvauksia kartellista Timo Jaakonaho

Asta Tenhunen

Maastoon eksynyt muistisairas mies löytyi elossa, kun häntä etsimään hälytetty poliisikoira ohjaajansa kanssa löysi miehen etsintöjen jälkeen Karttulassa.

78-vuotias mies oli lähtenyt ulkoiluttamaan kahta villakoiraa Karttulan pohjoisella maaseutualueella. Mies liikkui itse kainalosauvojen avulla.

Mies lähti ulos jo aamupäivällä, mutta ei palannut itse takaisin koko päivän aikana. Poliisi sai hälytyksen etsimään miestä alkuillasta noin kuusi-seitsemän tuntia miehestä tehdyn viimeisen havainnon jälkeen.

Poliisikoira ohjaajansa kanssa lähti etsimään miestä. Poliisikoira ohjasi isäntänsä tieltä sivuun, josta kadonnut vanhus löytyi noin 300 metrin päässä tiestä.

Etsintä kesti noin kaksi tuntia.

Iäkkäälle miehelle maasto oli vaikeakulkuista ja hän oli ehtinyt olla ulkona koko päivän. Tilanteeseen nähden hän oli kunnossa. Paikalle hälytettiin myös ambulanssi tarkistamaan miehen kunto.

Miehen mukana olleet kaksi villakoiraa löytyivät myöskin isäntänsä luota.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.