Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naisvarkaat yrittivät viedä sormuksen vanhuksen kädestä Siilinjärvellä

Ulkomaalaiset ammattivarkaat yrittivät viedä vanhuksen kädestä sormuksen ja kaivoivat väkisin tämän laukkua Siilinjärvellä sunnuntaina.

Kaksi ulkomaalaista naista kaivoi rollaattorin kanssa kulkeneen naisen kassin ja yritti viedä hänen korujaan. Tapaus sattui puolen päivän aikaan.

Sunnuntaina poliisille tuli havaintoja kahdesta vanhuksia ahdistelleesta naisesta myös Varpaisjärveltä. Naiskaksikko oli saanut vietyä puolustuskyvyttömältä uhriltaan käteistä rahaa.

Naiset saattavat olla liikkeellä sinisellä henkilöautolla.

Poliisi tutkii tapauksia ja selvittää vasta tietoonsa tulleita varkauksia ja varkauden yrityksiä. Tämän hetkisen käsityksen mukaan ulkomaalaiset naiset ovat yrittäneet viedä omaisuutta tai vieneet sitä muiltakin vanhuksilta.

Perjantaina Kuopiossa nähtiin neljä romanialaista naista, joista kahdella oli kerjäyskupit käsissä, mutta jotka porukassa seurasivat vanhempia ihmisiä keskustassa. Kun sivullinen otti kännykkäkameran esille ottaakseen naisista kuvan, he pakenivat paikalta.

Tiedossa ei ole, liittyvätkö tapaukset toisiinsa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan vanhuksia seuraavasta tai varkauksia yrittävistä naisista heti hätänumeroon. Poliisi etsii porukkaa ja toivoo tuoreita vihjeitä heidän löytämisekseen.

Aiempia havaintoja asiasta voi ilmoittaa poliisin sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi