Saimi Hoyer Anna-lehdessä hotellin maksuvaikeuksista: "Kaikki laskut on nyt hoidettu"

Mallina ja tv-kasvona tunnetuksi tullut Saimi Hoyer avautuu johtamansa Hotelli Punkaharjun maksuvaikeuksista Anna-lehdessä.

Hoyer kertoo, että alkusyksystä hotellilla riitti vielä asiakkaita, mutta sen jälkeen hotelli hiljeni merkittävästi, ja remonttilaskut alkoivat erääntyä.

- Totta kai tiesimme, että talvikausi tulee olemaan hiljaisempi, mutta oli se aika hurjaa, miten syksy loppui kuin seinään, hän sanoo Anna-lehdelle.

Savon Sanomat kertoi hotellin maksuvaikeuksista marraskuussa. Kaupparekisterin tietojen mukaan Punkaharjun Luontomatkailu Oy:llä oli tuolloin avoimia maksuviiveitä yli 17 000 euron edestä.

– Kaikki laskut on nyt hoidettu, Hoyer sanoo Annan haastattelussa.

Hoyerin mukaan syynä maksuvaikeuksiin olivat vanhaan ja Museoviraston suojelemaan rakennukseen tehdyt investoinnit.

– Maksuvaikeudet tuntuivat kauheilta, koska en voinut maksaa ihmisille, jotka olivat antaneet minulle niin ison työpanoksen. Toisaalta hyvin harva startup-yritys pärjää heti aloitettuaan.

Hoyer myöntää haastattelussa ongelmien vaikuttaneen myös hänen ja miehensä Thomas Hoyerin parisuhteeseen.

- Puhuimme mieheni kanssa työasioista aivan liikaa ja aika äänekkäästi. Olen temperamenttinen, eikä miehenikään ole kaikista hiljaisin. Mutta sellaista se on, kun tekee bisnestä yhdessä. Nykyään meillä on sääntönä, ettei työasioita tuoda kotiin.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Savon Media

Etusivulla nyt

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Pohjoissavolaisia pienyrittäjiä koulutetaan verkkokaupan ja somen saloihin

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut