Kenellä on Savon kaunein kukkapenkki – Osallistu kilpailuun!

Savon Sanomat etsii tänä kesänä Savon kauneinta kukkapenkkiä. Nappaa ehdokkaastasi valokuva ja lähetä se meille joko kännykällä tai sähköpostilla. Jos ihastuttava kukkapenkki on ystäväsi tai naapurisi, niin pyydäthän häneltä suostumuksen kilpailuun osallistumiseen. Kilpailu on tarkoitettu yksityishenkilöille.

Kilpailuaika on 31.5.–13.8.2017, jonka jälkeen Savon Sanomien raati valitsee kymmenen finalistia. Voittaja ratkeaa yleisöäänestyksellä 31.8.2017 ja hänet palkitaan 150 euron arvoisella lahjakortilla erikseen sovittavaan puutarhaliikkeeseen. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille on luvassa Savon Sanomien tuotepalkintoja.

Kännykällä lähetetty kuva tulee perille kirjoittamalla multimediaviestiin SASA ja lähettämällä se numeroon 173521. Palvelu toimii yleisimmissä matkapuhelinliittymissä. Multimediaviesti maksaa operaattorikohtaisen datasiirtomaksun.

Kirjoita sanan SASA perään KUKKAPENKKI, paikkakunta, jossa kukkapenkki sijaitsee; lyhyt kuvateksti, kuvaajan nimi ja kukkapenkin loihtijan nimi, jos se on eri kuin kuvaaja. Viestiin kirjoittamasi teksti julkaistuu Lukijan kuviin. Kuvasi ja viestisi julkaistaan arkisin klo 9–17.

Voit lähettää kuvan myös sähköpostin liitteenä osoitteella sasa@moblog.fi Huomaathan, että voit lähettää vain yhden kuvan per sähköposti.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Pohjoissavolaisia pienyrittäjiä koulutetaan verkkokaupan ja somen saloihin

Etusivulla nyt

Mainos: Savon Media

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut