Kalastusopas Teemu Hiltunen on vuoden maakunnallinen yksinyrittäjä

Savon Yrittäjät on palkinnut vuoden 2017 yksinyrittäjänä 28-vuotiaan Teemu Hiltusen, jonka yritys Lohimaa Fishing Services tarjoaa kalastusmatkoja Tervon Lohimaassa ja sen lähivesillä. Savon Yrittäjien mukaan Hiltunen näyttää erinomaista esimerkkiä siitä, miten ainutlaatuista suomalaista ja savolaista luontoa on hyödynnetty liiketoimintamahdollisuutena. Vaikka ala on haastava, riski on kannattanut.

Valintaa perusteltiin myös sillä, että Hiltusella on innostunut ja aktiivinen ote yrittäjyyteen sekä uskoa omaan tekemiseen. Yksinyrittäjänä Hiltusen sosiaalisuus, taito hyödyntää verkostoja sekä oman persoonan likoon laittaminen ovat olleet avainasemassa mm. markkinoinnissa. Hiltunen tuo toiminnallaan positiivisesti esille myös Tervoa ja koko Pohjois-Savoa.

– Hyvä fiilis ja rohkeus yrittämiseen välittyy myös muille. Toivomme Hiltuselle menestystä yritystoimintaan ja tämän esimerkin innoittamana lisää yhtä innokkaita yrittäjiä Pohjois-Savoon, toteaa Savon Yrittäjien puheenjohtaja Yrjö Ronkainen.

Kalastus on ollut Hiltuselle pienestä pitäen intohimo ja elämäntapa. Yrittäjäksi hän päätti ryhtyä, koska halusi tehdä sitä mistä aidosti tykkää ja saada siitä myös elantonsa.

– Kalastusretkipäiviä on oltava noin 100, että tällä elää. Sen aikaansaamiseen riittää myös haastetta. Olen kuitenkin tyytyväinen yrittäjä. Palo yrittämiseen syntyy halusta saada aikaiseksi näkyviä tuloksia, joista voi olla ylpeä, toteaa Hiltunen tiedotteessa.

Yritys on toiminut nyt reilun vuoden ajan. Kalastusretkiä on varattu enemmän kuin viime keväänä.

– Kalastusretkipäiviä on hyvin ottaen huomioon, että asiakaskunta on suhteellisen pieni ja tunnettavuudessa on vielä tekemistä. Itä-Suomessakin nosteessa oleva jigikalastus kiinnostaa ihmisiä ja sitä halutaan kokeilla, Hiltunen jatkaa.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Pohjoissavolaisia pienyrittäjiä koulutetaan verkkokaupan ja somen saloihin

Etusivulla nyt

Mainos: Savon Media

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut