Nykyisillä teinitähdillä on rankempaa, sanoo parrasvaloihin palaava Tiktak-laulaja

Vain elämää -ohjelmassa mukana oleva Petra Gargano juhlii kymmenvuotista soolotaivaltaan.

Mia Rouvinen

Tiktak-yhtyeen laulajana tunnetuksi tullut Petra Gargano, 31, palaa valokeilaan Vain elämää -ohjelmassa. Kutsu tällä viikolla Nelosella alkaneen ohjelmaan tuli Garganon mukaan erinomaiseen saumaan.

– Tiktakin lopettamisesta tuli tänä vuonna kymmenen vuotta, ja samalla juhlin kymmentä vuotta sooloartistina. Minusta tämä oli ihana tapa muistaa tähänastista uraa ja toisaalta nyt mennä uusin energioin eteenpäin.

Soolouran ja kemian opintojen viimeistelyn ohessa Garganosta tuli äiti kolme vuotta sitten. Ajatus siitä, että oma poika haluaisi myöhemmin lapsitähdeksi, saa 13-vuotiaana julkisuuteen nousseen Garganon mietteliääksi.

– Sanon ensiksi "ei" todella monta kertaa. Jos lapsi oikeasti haluaa sitä, niin "ei" ei tehoa. Jos palo on, niin siinä vaiheessa olen maailman eniten tukena. En silti suosittele, rankkaa on.

Hän uskoo, että nykyisillä teinitähdillä on rankempaa kuin Tiktakin jäsenillä aikanaan. Kun Garganon bändi löi läpi, sosiaalista mediaa ei vielä ollut.

– Meillä oli nettisivuilla kysymys ja vastaus -palsta, jonka kysymykset ja kommentit seulottiin läpi ennen kuin näytettiin meille. Meitä suojeltiin, Gargano kertoo.

– Nykyisin ei voi välttyä palautteelta. Olen joutunut opettelemaan soolourallani uuden kulttuurin, kun olen kasvanut artistiksi ihan eri ajassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.